Επτά μέρες αποχή

Η διασκεδαστική ιστορία πέντε γυναικών που αποσύρονται για επτά μέρες σε ένα κέντρο σπα, σε κάποιο χωριό, για να χάσουν βάρος διά της νηστείας, από την Γερμανίδα μπεστσελερίστα συγγραφέα Monika Peetz.

Ένα έξυπνο, καλογραμμένο γυναικείο ανάγνωσμα με πολύ χιούμορ και κινηματογραφικό ρυθμό.

Πέντε φίλες από τα μαθητικά τους χρόνια, εντελώς ανόμοιες μεταξύ τους, μας καλούν να τις γνωρίσουμε μέσα από τις διαφορετικές ιστορίες τους που ξετυλίγονται κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπα.

Απομονωμένες για εφτά μέρες, χωρίς κινητό τηλέφωνο, χωρίς ίντερνετ, χωρίς επαφή με τις οικογένειες και τις δουλειές τους, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για εξομολογήσεις και μυστικά που έρχονται σιγά σιγά στο φως. Κι ενώ οι ζωές τους μοιάζουν φαινομενικά φυσιολογικές (γνωρίζουμε μία γιατρό, μία πετυχημένη δικηγόρο, μία ταλαντούχα γραφίστρια, μία χήρα, ενώ δεν λείπει και η πάμπλουτη της παρέας), όλες τους βασανίζονται από αγωνίες και ανησυχίες.

Πρόκειται για το δεύτερο μυθιστόρημα της Peetz, το οποίο, όπως και το πρώτο (όπου πρωταγωνιστούν οι ίδιες πέντε ηρωίδες που έχουν γίνει πασίγνωστες σε όλη την Ευρώπη ως Φιλενάδες της Τρίτης, καθώς συναντιούνται κάθε Τρίτη και τρώνε παρέα για να διατηρούν ζωντανή τη φιλία τους κόντρα στους πιεστικούς ρυθμούς της ζωής και στις δυσκολίες της καθημερινότητας), βρίσκεται στην κορυφή των ευπώλητων στη Γερμανία, έχει μεταφραστεί σε αρκετές γλώσσες και πρόκειται να γυριστεί σε ταινία.
_________________________
Monika Peetz: "Επτά μέρες αποχή" - μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου

ΙSBN 978-960-566-018-5 - σελ. 384 - τιμή 15,50 ευρώ - έκδοση Μαΐου 2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...