Τρόμος σε τρεις πράξεις

Ο ντετέκτιβ Μάικλ Όρμγουντ θεωρεί ότι θα αναλάβει ακόμα μία τυπική υπόθεση δολοφονίας όταν τον καλούν στο διαβόητο Γκρέιντι Χομς, στον τόπο του εγκλήματος.

Εκεί βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν από τους πιο άγριους φόνους που έχει συναντήσει στην καριέρα του. Η Αλίσα Μονρό κείτεται στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου σε μια λίμνη αίματος, ενώ το σώμα της είναι φρικτά ακρωτηριασμένο.

Η δολοφονία είναι αρκετά συνταρακτική από μόνη της, αλλά όταν γίνεται ξεκάθαρο πως πρόκειται για την πιο πρόσφατη από μια σειρά παρόμοιων δολοφονιών, η Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Τζόρτζια καλείται να αναλάβει δράση, και ο Όρμγουντ είναι υποχρεωμένος να συνεργαστεί με τον ειδικό πράκτορα της Ομάδας Σύλληψης Εγκληματιών Γουίλ Τρεντ – έναν άνθρωπο που αντιπαθεί σχεδόν από ένστικτο.

Στη συνέχεια, μόλις είκοσι τέσσερις ώρες μετά, ο Μάικλ θα δει όλη τη βία που αντιμετωπίζει καθημερινά να ξεσπάει στην αυλή του ίδιου του σπιτιού του.

Φαίνεται ότι το μυστήριο που καλύπτει το θάνατο της Αλίσα Μονρό είναι ανεξήγητα συνδεδεμένο με ένα παρελθόν που αρνείται να μείνει θαμμένο στο σκοτάδι…

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Κάριν Σλότερ γεννήθηκε το 1971 στις ΗΠΑ. Το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο BLINDSIGHTED έγινε αμέσως επιτυχία, κυκλοφόρησε σε περισσότερες από 20 γλώσσες και μπήκε στη βραχεία λίστα για το Βραβείο Dagger και το Βραβείο του Καλύτερου Θρίλερ στην κατηγορία των πρωτοεμφανιζόμενων για το 2001.

Αυτή τη στιγμή, η Σλότερ είναι μια από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες συγγραφείς στον κόσμο, καθώς έχουν πουληθεί πάνω από 16 εκατομμύρια αντίτυπα των βιβλίων της παγκοσμίως. Ζει μόνιμα στην Ατλάντα.

Διαβάστε επίσης της ιδίας: ΡΗΞΗ και ΓΕΝΕΣΗ
_______________
Κάριν Σλότερ: "Τρόμος σε τρεις πράξεις" - μετάφραση Χρήστος Καψάλης


ISBN 978-960-496-554-0 - σελ. 552 - τιμή 14,40 ευρώ - έκδοση Απριλίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...