Το ευαγγέλιο των δολοφόνων

Τα ίχνη μιας σειράς περίεργων θανάτων οδηγούν τον πρώην μισθοφόρο Λίο Τίλμαν και τη φιλόδοξη αστυνομικό Χήδερ Κένεντι στα Χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας και στο θανάσιμο Ευαγγέλιο που είναι κρυμμένο μέσα τους.

Σύντομα, ο Τίλμαν και η Κένεντι θα μπουν στο στόχαστρο αδίστακτων δολοφόνων που όταν έρχεται η ώρα να σκοτώσουν, τα μάτια τους δακρύζουν αίμα. Τούτοι οι «Έκπτωτοι Άγγελοι», θρησκευτικοί εξτρεμιστές από τις πρωτοχριστιανικές σέχτες, θα κάνουν τα πάντα για να μη διαρρεύσει το συνταρακτικό μυστικό των Χειρογράφων, το μυστικό που έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Το μυστικό που κρύβει την αλήθεια πίσω από το θάνατο του Ιησού.

Μεταφέροντάς μας από την έρημο της Αριζόνα κι ένα φριχτό αεροπορικό δυστύχημα στη σκηνή μιας βάναυσης δολοφονίας σε ένα πανεπιστήμιο του Λονδίνου, κι από εκεί σε μια μυστηριώδη πόλη στο Μεξικό, το Ευαγγέλιο των Δολοφόνων αποδεικνύεται το πιο συγκλονιστικό συνωμοσιολογικό θρίλερ από την εποχή του Κώδικα Ντα Βίντσι.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Πριν γράψει το Ευαγγέλιο των Δολοφόνων, ο Άνταμ Μπλέικ (Adam Blake) μελέτησε σε βάθος τα απόκρυφα Χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας και χαρτογράφησε όλες τις σχετικές θεωρίες που προτάθηκαν από θεολόγους και ιστορικούς.

Πίσω, όμως, από το ψευδώνυμο Adam Blake κρύβεται ένας μεγάλος, διάσημος συγγραφέας, με πολλά διεθνή best seller στο ενεργητικό του και βιβλία που επεκτείνονται σε διαφορετικά λογοτεχνικά είδη.

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του Ευαγγελίου των Δολοφόνων στη Μεγάλη Βρετανία, η επιθυμία του να παραμείνει άγνωστος πυροδότησε μια σειρά συζητήσεων και υποθέσεων γύρω από την ταυτότητά του.

Ανάμεσα στα βιβλία του που έχουν κάνει αίσθηση περιλαμβάνονται οι τίτλοι «The Devil You Know», «Vicious Circle», «Dead Men’s Boots» και «Thicker Than Water». 
______________________
Άνταμ Μπλέικ (Adam Blake): "Το ευαγγέλιο των δολοφόνων" - μετάφραση: Κωνσταντίνος Μίσσιος - επιμέλεια: Αλέξανδρος Ρ. Φιλίππου

ISBN 978-960-364-538-2, σελ. 656, τιμή 8,90 ευρώ, έκδοση Νοεμβρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...